BUSINESS TO BUSINESS MENU   |  

Home - Voorraad - Foto’s - Route & Contact

Garanties

Uw zekerheden
Van der Woude Auto´s heeft in de afgelopen decennia goed geluisterd naar de wensen en behoeften van haar klanten. Hierdoor zijn wij in staat om een eigentijds full-service-pakket aan te bieden bij de aankoop van een van onze auto´s. Een pakket helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten.  

Full Service
Al naar gelang uw wensen, kunnen wij in overleg met u, alle mogelijke service aanbieden op het gebied van garantie en onderhoud. Wij beschikken over een volledig moderne werkplaats, die elke auto kan uitlezen en in onderhoud kan houden. Voor meer info klikt u bovenaan de website op de knop Onderhoud.

Nationale Autopas / ANWB aankoopkeuring
Voor het verkrijgen van absolute onafhankelijke zekerheden omtrent de staat van uw auto, biedt Van der Woude Auto´s de Nationale Autopas, de  Autopas geeft u de zekerheid van het origineel gereden kilometers. Het is ook mogelijk om een keuring te laten uitvoeren door de ANWB.

Prijs en kwaliteit
De prijzen op onze website zijn meeneemprijzen. Daarom hebben wij 2 pakketten voor u samengesteld waaruit u zelf kunt kiezen, en u zelf op deze manier de kosten in de hand kunt houden en kijken wij altijd naar een scherp en passend voorstel.
 
Pakket 1:

  - 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak
  - Afleveringsbeurt (water en olie controle)
  - APK minimaal 6 maanden geldig
  - Onderhoudshistorie
  - Wassen en stofzuigen
  - Nieuw vloermattenset
  - Tenaamstelling via RDW 

  € 499,--

Pakket 2:

  - 3 maanden volledige garantie
  - Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema
  - Nieuwe APK
  - Onderhoudshistorie
  - Poetsen binnen/buiten
  - Nieuw vloermattenset
  - Tenaamstelling via RDW

  € 799,--


Druk en/of zetfouten voorbehouden. 
Genoemde prijzen op onze website zijn uitsluitend zonder inruil. Uiteraard is inruil wel mogelijk. Klik hier voor de garantie/leverings voorwaarden. 

Twitter van der Woude Auto’s